Със сигурност всички сме чували, че има места по света, на

...
Със сигурност всички сме чували, че има места по света, на
Коментари Харесай

5 места, които със сигурност няма да посетите

Със сигурност всички сме чували, че има  места по света, на които човешки крайник към момента не е стъпвал.  Тези територии към момента са напълно населявани само от дивите животни. 
Прочетете още
Голяма част от тях са толкоз отдалечени и недостъпни,  че лишава извънредно доста време, старания и знания, с цел да се доближи до тях.

И въпреки всичко, онази част от тях, до която индивидът е съумял да доближи, постоянно са  обгърнати в тайнственост и невероятна хубост , тъй като това са места, останали  непокътнати още от зората на нашата планета.

В галерията събрахме 5 недостъпни и тайнствени места в света, до които надали ще можете да стигнете. Вижте кои са те:

1. Тайните архиви на Ватикана

Всички, които са чели книгата на Дан Браун Шифрът на Леонардо, най-вероятно са си задавали въпроса има ли в действителност Ватикана библиотека с секрети архиви. Отговорът е " да ". Там се съхраняват едни от най-ценните книги и ръкописи в човешката история, за които обаче надали някой от нас ще получи шанса да прочете.

2. Стая 39

Тя принадлежи на една от най-секретни организации на Северна Корея. Смята се, че от тази митична стая ръководителят на националната комисия по защита Ким Жонг Ил е провел пране на пари, което е била и главната активност на водената от него органзация.



3. Планинският метеорологичен катастрофален център

Това място е обгърнато в тайнственост и малко хора знаят за него. Предполага се, че се намира в щата Вирджиния. Създаден е през 1950 година, съществува и до през днешния ден. Ако се появи опасност за живота на американския президент и стеснен кръг задоволително значими лица, те ще се укрият там.

 



4. Белият клуб на джентълмена

Това е най-известният клуб на джентълмена в Англия. Основан е през 1953 година От италианеца Франческо Бианко. Клубът е прочут с " книгата на залаганията ", в която членовете вършат какви ли не странни залози. Жени не се позволяват до клуба.



5. Великият олтар Исе

Това светилище води началото си от 4 година прочие Хр. и се състои от 100 олтара в Япония. Посветен е на Аматерасу - богинята на Слънцето. Олтарът се събаря и построява отначало на всеки 20 години.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР